Diensten

Plankenland biedt verschillende diensten aan op het gebied van houten vloeren. Wij leveren snel en zijn zeer flexibel. Wij geven je eerlijk advies en je kunt een beroep doen op onze grote betrokkenheid. Voor een goede service en maatwerk bent je bij ons aan het juiste adres.

Vloerrenovatie

Is je houten vloer beschadigd? Klop dan aan bij Plankenland  want ook bij een versleten afwerklaag kunt u Plankenland inschakelen. Lees meer over vloerrenovatie.

Traprenovatie

Bent je toe aan een nieuwe trap? Kies dan voor Plankenland. Plankenland zal de oude trap renoveren tot een nieuwe trap met een luxe uitstraling. Je krijgt dan een nieuwe trap zonder breken of beschadiging en u kunt kiezen uit diverse kleuren. Traprenovatie is geschikt voor elk model, zowel oude als nieuwe trappen. Lees meer over traprenovatie. Bekijk ook traprenovatie Zwolle.

  • Onderdelen traprenovatie

Bij een traprenovatie zijn verschillende onderdelen en materialen nodig. Bijvoorbeeld een overzettrede of een stootbord. Bekijk de verschillende onderdelen voor een traprenovatie.

Onderhoud

Wil je de jaarlijkse poetsbeurt van je houten vloer niet zelf doen maar door ons laten doen, geen probleem Voor een scherpe prijs nemen wij dit klusje van je over.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier