Vloerrenovatie

Vloerrenovatie gezocht voor uw vloer? Doordat uw vloer veelvuldig in gebruik is kan het zijn dat de afwerklaag door de jaren heen verslijt. Plankenland kan u helpen door het opnieuw schuren of restaureren van uw vloer. Is uw vloer aan reparatie toe? Onze vloerspecialisten kunnen uw vloer compleet repareren of restaureren. Het verschilt per vloer hoe lang er over de renovatie gedaan wordt, maar tegenwoordig kan dit gelukkig snel en betaalbaar. Voor een vloerrenovatie bent u aan het juiste adres bij Plankenland!

Vloerrenovatie houten vloerenVloerrenovatieRenoveren houten vloerVloerrenovatie houten vloer

Vloerrenovatie houten vloeren

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van een vloerrenovatie? Wij komen graag eens bij u langs om uw vloer te bekijken. Samen bespreken we de mogelijkheden en kunnen we een offerte op maat voor u maken. Contact opnemen is uiteraard vrijblijvend. Heeft u vragen over bepaalde werkzaamheden tijdens de vloerrenovatie? Of bent u op zoek naar tips om uw vloer mooi te houden? Wij zijn bereikbaar op 038-4600251.

Producten en diensten

Bent u al een tijd ontevreden over uw huidige vloer? Een mooie vloer is erg belangrijk, je kijkt er elke dag naar. Als uw vloer versleten is hoeft u niet direct een nieuwe vloer te nemen. Met een vloerrenovatie ziet uw oude vloer weer als nieuw uit en u bespaard een hoop geld. Neem gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het een mooie uitdaging om uw vloer te restaureren en het weer als nieuw af te leveren. Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een vloerrenovatie? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contactinformatie

Denkt u na over een vloerrenovatie? Neem gerust telefonisch contact op met Plankenland om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer: 038-4600251. Daarnaast zijn al uw vragen over een vloerrenovatie ook per mail welkom via: info@plankenland.nl. Uw locatie is geen enkel probleem, wij rijden graag naar u toe. Naast een vloerrenovatie kunt u bij ons ook terecht voor een traprenovatie of ander onderhoud aan uw vloer. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier