Schilders vloeren

Prijs per m2: € 55 Offerte aanvragen

Slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Wilt u ook zo graag dat uw vloer de uitstraling van die prachtige Mediterrane huizen heeft? Plankenland begrijpt precies wat u bedoelt. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden, en die hebben we gevonden… Met trots presenteren we de Schilders vloeren.

Schilders vloeren zijn vloeren met een natuurlijke uitstraling

Schilders vloeren zijn authentieke, karakteristieke vloeren die een originele, natuurlijke uitstraling combineren met modern gebruiksgemak. Zo’n vloer zorgt meteen voor een warme sfeer en gezellige uitstraling in elke ruimte en sluit naadloos aan bij elke woonstijl.

Heel geschikt voor de combinatie met vloerverwarming

De vloerdelen zijn samengesteld uit natuurlijke materialen en dat levert een duurzame, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer op. Bovendien zijn Schilders vloeren door een minimale vloerdikte en optimale warmtegeleiding heel geschikt voor de combinatie met vloerverwarming.

Schilders vloeren zijn volledig naar uw wens te leveren en betekenen maatwerk. Zo bezit u gegarandeerd een unieke vloer die perfect aansluit bij uw woning. De leverbare types zijn geschaafd of getrommeld. De vloerdelen kunnen in elke gewenste ral kleur afgewerkt worden.

Direct weten wat jouw vloer kost?

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier