Houten vloeren Arnhem

Binnen een uurtje bij houten vloeren Arnhem

Bent u op zoek naar de houten vloeren Arnhem showroom van Plankenland , dan moeten wij u teleurstellen. Via de A50 bent u binnen een uurtje bij de houten vloeren Arnhem  specialist van Arnhem en heel Gelderland. Plankenland in Zwolle , wij zijn dat reisje zeker waard.

Regelmatig rijden de houten vloerenleggers van Plankenland naar Arnhem om hier in de oude binnenstad eiken houtenvloeren te leveren en zelf te leggen. Ook leggen wij regelmatig Frans eiken houten vloeren in Schuytgraaf en in de omliggende plaatsen zoals Velp, Elden en Roosendaal.

old oak

 

Wat voor houten vloeren leveren wij in Arnhem?

Wij kunnen verschillende soorten houten vloeren in Arnhem leveren. Momenteel zijn onze verouderde houten vloeren erg populair. Deze vloer zit vol karakter.  Dit type vloer is verkrijgbaar in diverse kleuren en verschillende houtsorteringen. Veel mensen vragen zich af hoe deze planken aan hun eeuwenoude uiterlijk komen. Dit heeft alles te maken met het trommelen en kastijden van de plank. Hierdoor ontstaan natuurlijke beschadigingen. Deze natuurlijke beschadigingen zorgen voor het oude uiterlijk. Dus bent u op zoek naar houten vloeren in Arnhem? Dan bent u aan het juiste adres bij Plankenland! Bekijk ook onze traprenovaties.

Wij nemen de tijd voor u

Wanneer u op zoek bent naar een mooie houten vloer in Arnhem, kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken. Onze showroom is gevestigd in Zwolle. Wij vinden het belangrijk de tijd voor u te nemen en werken daarom enkel op (vrijblijvende) afspraak. Wij hebben jaren ervaring en zijn gepassioneerd over houten vloeren. We laten u graag kennismaken met alle mogelijkheden. Wij zien u graag in onze showroom in Zwolle! Ook kunt u ons natuurlijk telefonisch of per e-mail bereiken, wanneer u bijvoorbeeld een vraag heeft over houten vloeren in Arnhem. Gebruik onderstaande contactgegevens.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier