Houten vloeren Nijverdal

Bent u op zoek naar houten vloeren in Nijverdal? Bij Plankenland kunt u terecht voor verschillende houten vloeren. Zo hebben wij Raftwood eiken vloeren, eiken Kloostervloeren en Frans eiken houten vloeren in het assortiment. En dat niet alleen, want wij kunnen u nog veel meer bieden. Bekijk maar eens onze website en ontdek onze prachtige vloeren. Wilt u een nieuwe vloer leggen in uw woning in Nijverdal? Dan helpen wij u graag bij de keuze voor een houten vloer. Onze vloeren worden gemaakt van natuurlijk materiaal met als voordeel dat u een ruimte heel eenvoudig een warmere uitstraling kunt geven. Wij, als specialist, geven u graag meer advies op het gebied van houten vloeren in Nijverdal.

Een vloer met mogelijkheden

Een vloer kan veel betekenen voor een ruimte in uw huis. Met een vloer kunt u net wat meer sfeer creëren en met een houten vloer zorgt u voor een warme en natuurlijke uitstraling. Vandaar dat wij u veel verschillende houten vloeren in Nijverdal kunnen bieden. U kunt gaan voor een eiken vloer, maar ook voor een geschilderde houten vloer. Ooit gehoord van een geschilderde houten vloer? Dit is een vloer die steeds populairder wordt dankzij de mogelijkheden. Zo’n vloer kunt u namelijk een kleur geven die u zelf wilt geven. Ideaal, toch? Op onze website kunt u onze houten vloeren alvast bekijken, maar natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom. Wij zijn niet gevestigd in Nijverdal zelf, maar in Zwolle. Binnen slechts 30 minuten vanaf Nijverdal bereikt u onze showroom.

Een passend advies in onze showroom

In onze showroom krijgt u een goed beeld van de verschillende houten vloeren. Maak kennis met de vloeren en ontdek de verschillende structuren. In onze showroom kunt u ons om meer advies vragen wat betreft houten vloeren. Wij kunnen u onder andere adviseren over het onderhouden van houten vloeren en het leggen van een houten vloer. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met het maken van de juiste keuze, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe houten vloer.

Een houten vloer voor uw woning in Nijverdal koopt u bij Plankenland!

Bent u van plan om onze showroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op en maak alvast een vrijblijvende afspraak. Zo weet u zeker dat wij u een passend advies kunnen geven en heeft u de mogelijkheid om het aanbod rustig te bekijken.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier