Houten vloeren Raalte

Houten vloeren Raalte? Bent u woonachtig in Raalte of omgeving en is uw woning aan een nieuwe vloer toe? Of komt u te wonen in Raalte en bent u op zoek naar een bedrijf in de buurt van Raalte met een groot aanbod houten vloeren? In deze gevallen verwelkomen we u graag bij Plankenland! Plankenland is gevestigd in Zwolle, op slechts een klein halfuurtje rijden vanaf Raalte.

Onze showroom

Gaat u voor een houten vloer? Wij verwelkomen u graag in onze showroom. In onze showroom kunnen we u alles op het gebied van houten vloeren laten zien. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de laatste trends zijn? Of wilt u meer weten over een houten vloer in combinatie met vloerverwarming? Om er zeker van te zijn dat u in alle rust ons assortiment kunt bekijken en uw vragen kunt stellen, werken wij enkel op (vrijblijvende) afspraak. Een afspraak in onze showroom is ook mogelijk in de avonduren. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden via 038-4600251 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Aanbiedingen

Flinke korting op de aanschaf van uw houten vloer in Raalte? Het is mogelijk bij Plankenland! Regelmatig bieden wij houten vloeren aan met spectaculaire korting. Deze maand is de Frans eiken kloosterplank bijvoorbeeld bij ons in de aanbieding. Benieuwd welke houten vloeren nog meer met korting te koop zijn? Bekijk onze aanbiedingen.

Ook voor vloerrenovatie!

Bent u in het bezit van een houten vloer en is deze beschadigd? Na jaren van intensief gebruik kan de afwerklaag van een houten vloer slijten. Plankenland heeft veel ervaring met het renoveren van houten vloeren. Wij kunnen de vloer opschuren of beschadigde delen restaureren.

Overige diensten

Behalve voor een houten vloer in Raalte of de renovatie van uw houten vloer, bent u bij Plankenland ook aan het juiste adres voor een traprenovatie. Ook voor informatie over het onderhoud van uw houten vloer kunt u contact opnemen met Plankenland. Geen zin of tijd om uw houten vloer jaarlijks te poetsen? Wij nemen deze klus graag van u over. Kortom voor houten vloeren Raalte bent u bij Plankenland aan het juiste adres.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier