Houten vloeren Tiel

Voor houten vloeren in Tiel zit je bij Plankenland zeker goed. De vakmensen van Plankenland zijn ook actief in deze Hanzestad in Gelderland waar Appelpop en Fruitcorso worden gehouden. Tiel is voor ons geen onbekend terrein en het mooie is dat u bij ons voor een mooie prijs al een houten vloer kunt aanschaffen! Wij bieden u verschillende soorten houten vloeren. Denk hierbij aan Kloostervloeren van eiken, maar ook aan de populaire Raftwood eiken vloeren. Eén ding is zeker, al onze houten vloeren zijn van topkwaliteit en bieden u jarenlang plezier.

Doe het zelf vloeren, of toch niet?

Wist u ook dat wij doe het zelf vloeren in ons assortiment hebben? U kunt er dus ook voor kiezen om een houten vloer in Tiel helemaal op eigen houtje te leggen. Toch vinden wij het niet erg om u een handje te helpen bij het leggen van uw houten vloer. Neem hiervoor even contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor het leggen van uw nieuwe vloer in Tiel. U kunt ook gaan voor andere vloeren met een prachtige uitstraling. Op onze website kunt u meer lezen over deze verschillende vloeren.

Uw verwachtingen worden werkelijkheid

Kunt u de juiste kleur vloer maar niet vinden? Geen paniek, want bij ons kunt u ook kiezen voor geschilderde houten vloeren. Dit houdt in dat u zelf kunt bepalen welke kleur de vloer gaat krijgen. Kortom, wij doen er alles aan om uw verwachtingen waar te maken.

Houten vloer kopen? Kies voor Plankenland!

Met de natuurlijke houten vloeren kunt u heel eenvoudig een andere look geven aan een ruimte. Wel is het van belang om een houten vloer goed te onderhouden. Ook voor het onderhouden van uw houten vloer kunt u terecht bij ons. Denk hierbij aan het repareren, restaureren en schuren van uw vloer. Onze vakmensen weten hier wel raad mee. Wilt u meer informatie over onze houten vloeren? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier