Houten vloeren Wezep

Geef uw woning in Wezep een andere uitstraling met de luxe houten vloeren van Plankenland. Plankenland biedt u verschillende soorten vloeren tegen een scherp tarief! Kies bijvoorbeeld voor een duurzaam Europees eiken houten vloer, geschilderde houten vloeren of Raftwood eiken vloeren. Dit zijn allemaal houten vloeren van topkwaliteit en hebben een prachtige uitstraling. Benieuwd naar onze houten vloeren? Bekijk dan eens de verschillende vloeren op onze website of lees de tekst hieronder voor meer informatie.

Houten vloeren in onderhoud

Houten vloeren vergen onderhoud en dat gaat samen met een poetsbeurt. U kunt ervoor kiezen om uw houten vloer zelf te poetsen, maar ook kunt u Plankenland hiervoor inschakelen. Wij laten uw vloer weer stralen tegen een scherpe prijs. Interesse in een poetsbeurt voor uw houten vloer? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Meer dan houten vloeren

Niet alleen voor houten vloeren in Wezep kunt u terecht bij Plankenland, maar wij bieden u nog veel meer op het gebied van houten vloeren. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het renoveren van uw houten vloer in Wezep. Het kan namelijk zo zijn dat uw afwerklaag van uw huidige houten vloer versleten is. De afwerklaag van zo’n vloer kan door de jaren heen beschadigd worden, omdat er mensen overheen lopen en er geschoven wordt met meubels. Gelukkig kunnen onze vakmensen de houten vloer weer helemaal in orde maken door te schuren, te restaureren of te repareren. Het kan zeker geen kwaad om uw houten vloer een opknapbeurt te geven door samen te werken met de vakmensen van Plankenland. Bekijk ook onze traprenovaties.

Houten vloer kopen voor uw woning in Wezep?

Zoals u al heeft kunnen lezen, bieden wij meer dan alleen houten vloeren in Wezep. Als u bij ons bestelt, kunt u uitgaan van een snelle levering en flexibiliteit. Wij kunnen u maatwerk leveren en geven u altijd eerlijk advies. Op het gebied van houten vloeren in Wezep kunnen wij u dus zeker verder helpen. Wist u ook al dat u ons kunt inschakelen voor een traprenovatie? Plankenland renoveert uw oude trap tot een nieuwe trap met een nieuwe en luxe uitstraling! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat u informeren en/of adviseren door één van onze vakmensen.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier