Veilig jouw droomvloer uitzoeken? Plan een afspraak in onze showroom!

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sloophouten vloeren

De robuuste vloer voor een authentieke look!

Op zoek naar iets unieks?

Allereerst worden de juiste pallets geselecteerd voor onze sloophouten vloeren, vervolgens worden deze pallets gedemonteerd en worden de planken uitgezocht op breedte. Waarna de planken geschuurd worden en ze klaar zijn om in uw huis gelegd te worden! Als afwerking voor de sloophouten vloeren gebruiken we een lak naar keuze. Dit om de authentieke uitstraling van de vloer te behouden en tegelijkertijd te beschermen tegen vuil en andere invloeden. CBW logo

Sloophouten vloer gezocht? Bekijk dan de mogelijkheden bij Plankenland. Wij zijn dé specialist op het gebied van houten vloeren. Doordat wij groot inkopen kunnen we de prijs erg scherp houden. Naast onze Sloophouten vloeren kunt u ook bij ons terecht voor massieve houten vloeren, eiken vloeren multiplanken en grenen planken. Zoekt u ook naar hulp bij het leggen van de vloer? Onze medewerkers kunnen deze vloer voor u leggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op via: 038 – 460 02 51.

Sloophout vloeren gezocht?

Bij Plankenland zit u goed voor een groot aanbod aan Sloophouten vloeren. Bent u op zoek naar een uniek project? Een vloer die echt anders is dan anders? Dan kunt u ervoor kiezen om uw vloer van pallets te laten maken. Onze professionele medewerkers kunnen ervoor zorgen dat uw Sloophouten vloer naadloos aansluit op de rest van de kamer. Door een Sloophouten vloer geeft u uw woonkamer direct veel sfeer. Wilt u de vloeren eerst liever zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Wij geven u graag meer informatie over onze Sloophouten vloeren.

Groot aanbod bij Plankenland!

Naast onze Sloophouten vloeren kunt u bij ons terecht voor diverse diensten. Wij kunnen u onder andere ook helpen met de plaatsing van uw nieuwe vloer. Bent u op zoek naar een traprenovatie? Wij kunnen ervoor zorgen dat uw trap weer als nieuw lijkt. Uiteraard kunnen wij ook uw vloer renoveren. Bent u op zoek naar algemeen onderhoud aan uw vloer? Schakel dan snel Plankenland in! Op onze website vindt u diverse soorten aanbiedingen. Deze aanbiedingen kunnen per maand verschillen. Hou de website dus goed in de gaten!

Contactinformatie

Sloophouten vloeren gezocht? Dan bent u aan het juiste adres bij Plankenland. Wij helpen u graag verder met de realisatie van uw nieuwe vloer. Benieuwd naar de verschillende projecten die wij al hebben gerealiseerd? Neem een kijkje tussen onze projecten op de website. Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met 038 – 460 02 51. U mag ons ook mailen via het contactformulier. En wie weet beschikt u binnenkort over een Sloophouten vloer!