Aangepaste openingstijden vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus! Lees meer!

Offerte aanvragen

  • Adresgegevens

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Driftwood vloeren

Gevormd door het scherpe zand en de zilte zee. Super robuust!

Driftwood vloeren

Gevormd door zon, zand, zee en wind. Driftwood, unieke robuuste vloeren die passen in elk interieur. Door hun royale breedte van 19 of 26. cm zijn ze stoer en sterk. Uiteraard makkelijk te onderhouden en geschikt voor vloerverwarming. CBW logo

Driftwood vloeren van Plankenland

Deze houten vloeren zijn uiterst sfeervol en een aanwinst voor elk interieur. Wij maken deze prachtige Driftwood vloeren in 19 en 26 cm. breedte waardoor de imperfecties van het hout nog mooier naar voren komen. De geloogde kleuren zijn geïnspireerd door de natuur, zee en wind. De vloeren hebben een doorleefde uitstraling en geven zo een unieke uitstraling aan iedere woning. De planken zijn stoer, sterk, mooi van kleur en hebben elk hun eigen identiteit.

Geschikt voor vloerverwarming

Onze Driftwood vloeren zijn door hun gelaagde samenstelling van 14 mm. uitermate geschikt voor vloerverwarming. De delen zijn voorzien van een micro velling om het robuuste uiterlijk nog meer te benadrukken. Je kunt de plank rechtstreeks verlijmen op de afwerkvloer, maar zwevend gelegd weet hij ook van geen wijken.