Onze showroom is momenteel gesloten i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Plan alvast een afspraak in om de showroom te bezoeken na 14 januari 2022.

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lamelparket

Lamelparket, topkwaliteit voor een scherpe prijs

Ons eiken lamelparket is tegenwoordig de meest verkochte houten vloer. Lamelparket bestaat uit drie lagen hout. De onderste en middelste laag zijn van populierenhout en de toplaag van massief eiken. De lagen zijn dwars op elkaar verlijmd. De onderste en bovenste laag in de lengterichting en de middelste laag in de breedterichting. Ons eiken lamelparket is in diverse breedtes te verkrijgen, variërend van 15 cm tot en met 26 cm breed   CBW logo

Lamelparket vloeren van massief hout

Onze lamelparket vloeren worden gemaakt van massief hout. De delen zijn  opgebouwd uit 3 verschillende lagen , een toplaag van eiken met daaronder 2 lagen grenen of vuren. Groot voordeel is dat de vloerdelen vrijwel niet meer werken. Ons lamelparket is leverbaar als plankenvloer in 15-19-23,5 of 26 cm. breed. Ben je op zoek naar een robuuste of uiterst strakke vloer met bijna geen noest dan is ons lamelparket een perfecte keuze.