Leggen

De 3 meest voorkomende legmethodes voor het plaatsen van onze massief houten vloeren, multiplanken en Bourgogne vloeren zijn:

Door het hele land.

De houtenvloerenleggers van Plankenland leggen hun houten vloeren door het hele  land. Zij zijn zeer bedreven in het zwevend leggen van multiplank vloerdelen , ook draaien zij hun hand niet om als er een houten vloer vast verlijmd moet worden op spaanplaatbroodjes, of een eiken multiplank rechtstreeks verlijmd moet worden op de cementdekvloer.Een 26 cm brede eiken plankenvloer leggen op een Elastilon ondervloer of een massieve eiken plankenvloer schroeven op een regelwerk vinden ze elke keer weer een uitdaging. Er zijn er ook een paar die je met een stapel tapis stroken een herenhuis instuurt en een week later is van dat bosje ruw hout een prachtige visgraatvloer met band,bies en sluitrand gemaakt.

Vakmensen.

Geen wonder dat houten vloeren liefhebbers uit Amsterdam, Amersfoort, Arnhem,  Apeldoorn, Deventer, Enschede, Eindhoven en Zwolle deze vakmensen van Plankenland met open armen ontvangen, en hun graag zien vertrekken zodat ze na voldoende droogtijd de kamer weer in kunnen richten.

Legprijzen

Doordat onze houten vloeren leggers landelijk werken kunnen wij uw houten vloer leggen tegen zeer concurrerende legprijzen. Bij het leggen van uw houten vloer komt u dus ook niet voor verassingen te staan. Complete plintmontage, aanbrengen van olie en wax  en dit natuurlijk na een volledige voorinspectie van kamer en afwerkvloer. Meer informatie?

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier