Offerte aanvragen

  • Adresgegevens

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Douwes Dekker

Een vloer met karakter!

Douwes Dekker, een vloer met karakter!

Douwes Dekker is verkrijgbaar in verschillende collecties. Deze collecties bestaan allemaal uit tientallen natuurgetrouwe kleuren! CBW logo

Kenmerken Douwes Dekker

Douwes dekker laminaat vloeren zijn de meest onderhoudsvriendelijke laminaat vloeren die er zijn! Door de speciale afwerklagen van het Douwes dekker laminaat zijn deze vloeren uitstekend bestand tegen lichte krassen en vlekken. Dit zijn dan ook de vloeren voor als je kinderen en huisdieren hebt! Doordat Douwes dekker zeer slijtvast is, zul je er jaren plezier van hebben.

Voordelen Douwes Dekker

Douwes Dekker heeft een grote keuze uit zeer natuurgetrouwe houtdecors in diverse formaten. Daarnaast zorgt de opbouw van Douwes Dekker laminaat ervoor dat hij uiterst slagvast is. De kunsthars toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade van vallende voorwerpen. Met gebruik van de juiste ondervloer is Douwes Dekker laminaat ook prima geschikt om op vloerverwarming te leggen. Daarnaast wordt al het hout dat in het Douwes Dekker laminaat verwerkt wordt, verkregen uit duurzame bossen!