Onze showroom is momenteel gesloten i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Plan alvast een afspraak in om de showroom te bezoeken na 14 januari 2022.

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elegant

Elegante laminaat vloeren

Douwes Dekker Elegant

Met de prachtige decors van deze rustige, eigentijdse vloeren creëer je rust in je interieur. Dankzij de natuurgetrouwe embossed in register structuur, die alle noesten en nerven in het hout volgt, heb je met dit laminaat een niet van echt hout te onderscheiden vloer in huis. Alle Elegant vloeren zijn 9 mm dik en hebben extra grote planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm. Dat is bijna twee keer zo lang als die van de meeste standaard laminaatcollecties! Alle delen hebben een V-groef rondom, die de overgang tussen de verschillende planken benadrukt. CBW logo

Kenmerken Douwes Dekker Elegant

Deze rustige eigentijdse vloeren creëren rust in je interieur. Door de embossed in register structuur worden alle noesten en nerven in het hout gevolgd. Hierdoor is dit laminaat niet van echt hout te onderscheiden.

De gehele Elegant collectie bestaat uit vloeren die 9 mm dik zijn en een extra brede breedte hebben van 24,3 cm. Daarnaast zijn de planken extra lang, wel 220 cm! Dit is bijna twee keer zo lang als de standaard laminaat vloeren! Alle planken van de Elegant collectie zijn voorzien van een V-groef rondom.