Onze showroom is momenteel gesloten i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Plan alvast een afspraak in om de showroom te bezoeken na 14 januari 2022.

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Authentiek

Levensechte lange parketplanken!

Levensechte lange parketplanken!

Zoek jij lange eiken planken, maar heb je geen zin in onderhoud? Het Floer Authentiek Laminaat bestaat uit levensechte lange parketplanken met de voordelen van Laminaat! Het Floer authentiek laminaat is extra waterbestendig geproduceerd waardoor de vloer ook zonder problemen in een vochtige ruimte als een keuken kan worden gebruikt. Ook heeft het Authentiek laminaat een dikte van 12 mm, resulterend in een massiever loopgeluid vergelijkbaar aan een echte parketvloer. De prachtige houtstructuren lopen gelijk aan het voelbare patroon op de plank. Niet te onderscheiden van echt hout. CBW logo

Kenmerken Floer authentiek laminaat

Het Floer Authentiek Laminaat wordt in Duitsland geproduceerd uit waterbestendige materialen. Dit zorgt ervoor dat deze Floer ook in een vochtige ruimte als de keuken kan worden gelegd. LET OP: langere tijd plasvorming op de vloer kan schadelijk zijn. Doordat water bij grotere hoeveelheden niet volledig verdampt kan het vocht intrekken naar verloop van tijd. De Laminaat vloer is dankzij de extra dikte en krasbestendige toplaag ook zeer geschikt voor commercieel gebruik (AC5). De Authentiek XL collectie is 2 mm minder dik, namelijk 10 mm. Deze vloer valt dan ook onder klasse AC4 en is ook zeer geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Je krijgt dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar bij aankoop.

Het Floer Authentiek Laminaat is voorzien van de betrouwbare Floer Fastclick verbinding. Je legt deze vloeren dan ook gemakkelijk en snel dankzij de verschillende bevestigingsopties.