Onze showroom is momenteel gesloten i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Plan alvast een afspraak in om de showroom te bezoeken na 14 januari 2022.

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bossen

Levensechte voelbare houtstructuur!

Levensechte voelbare houtstructuur!

Een PVC vloer met een levensechte voelbare houtstructuur en subtiele microvelling. Floer Bossen PVC heeft het. Met een structuur die gelijkloopt aan het zichtbare patroon, ook wel register embossed genoemd, wordt de sfeer van een echte eiken plank gecreëerd. De luxe micro groef benadrukt de verschillende planken in de vloer, en geeft de PVC stroken net dat beetje extra uitstraling! De Floer Bossen collectie wordt eco-vriendelijk geproduceerd en geleverd met 15 jaar garantie. Bovendien is het Floer PVC voorzien van het REACH certificaat en daarmee net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed! CBW logo

Kenmerken Floer bossen PVC

Wist je dat het Floer PVC zacht en warm aanvoelt? Het Bossen PVC is bovendien zeer geschikt voor vloerverwarming. De stroken hebben een warmteweerstand van slechts 0,025 m2K/W. Maximaal rendement van uw vloerverwarming dus! De Floer Bossen collectie is geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Het PVC kan, met de ijzersterke 0,55 mm slijtlaag, ook goed commercieel of zelfs industrieel worden toegepast. Zoek jij een visgraat PVC vloer? Ontdek het Floer visgraat PVC of het extra grote visgraat: Walvisgraat PVC Liever een PVC vloer met andere patronen? Bekijk dan ook eens de Floer Dorpen PVC collectie.