Veilig jouw droomvloer uitzoeken? Plan een afspraak in onze showroom!

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Natuur Click PVC

Gemakkelijk zelf te leggen!

Gemakkelijk zelf te leggen!

Mooi als hout, praktisch als PVC! Je kunt nu zelf jouw PVC vloer leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding. De zogenaamde ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een stabiele vloer die ook goed blijft liggen. Bovendien voelen de 100% waterbestendige vinyl vloeren lekker warm aan de voeten en zijn ze uitzonderlijk mooi om te zien. De luxe extra grote planken van het Natuur Click PVC zijn niet alleen extra breed met 22,9 cm, maar ook nog eens extra lang met maar liefst 151 cm! Ontdek deze prachtige matte collectie met voelbare eiken houtstructuur. We geven 20 jaar garantie in combinatie met de Natuur Click ondervloer, speciaal voor rigid click PVC. CBW logo

Kenmerken Floer Natuur Click PVC vloeren

De voelbare hout patronen maken de Natuur Click PVC vloeren niet te onderscheiden van een echte natuurlijk houten vloer. De luxe V-groef en microvelling van het Floer Natuur Click PVC rondom de planken accentueert de robuuste plankafmeting in de vloer. Ondanks de echte eiken look hebben de vloeren alle voordelen van PVC. Zo is het Floer Click PVC 100% waterbestendig en zeer eenvoudig te reinigen.

Vloerverwarming? Met een lage warmteweerstand van 0,039 m2K/W is deze doe-het-zelf PVC vloer ideaal voor het leggen op vloerverwarming. Bovendien voelt het Floer Natuur Click PVC dankzij de zachte vinyl laag comfortabel, zacht en warm aan de voeten.

Het Floer Natuur Click PVC is voorzien van de handige Floer Fastclick verbinding.