Onze showroom is momenteel gesloten i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Plan alvast een afspraak in om de showroom te bezoeken na 14 januari 2022.

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tegel Click PVC

Niet te onderscheiden van steen, praktisch als PVC!

Niet te onderscheiden van steen, praktisch als PVC!

Het nieuwe tegel click PVC is een sterke vloer en 100% waterbestendig. Hierdoor is de vloer zeer eenvoudig te reinigen en perfect voor iedere ruimte in huis. Gemakkelijk zelf te leggen dankzij de geavanceerde Fastclick verbinding. De ‘rigid mineraal core’ tussenlaag zorgt voor een stabiele vloer die ook goed blijft liggen. De luxe extra grote tegels van het tegel click PVC zijn niet alleen extra breed met 45,7 cm, maar ook extra lang met 91,4 cm. De luxe V-groef en micro velling van het Floer tegel click PVC rondom de planken accentueert de robuuste afmeting in de vloer. De tegels hebben een echte stenen look en de collectie bestaat uit vier verschillende kleuren. De Floer click PVC tegels hebben een uiterst sterke slijtlaag van 0,55 mm en zijn 5 mm dik. We geven 20 jaar garantie in combinatie met de click PVC ondervloer, speciaal voor rigid click PVC. CBW logo

Kenmerken Floer tegel click PVC

Vloerverwarming? Met een lage warmteweerstand van 0,039 m2K/W is deze doe-het-zelf Tegel PVC vloer ideaal voor het leggen op vloerverwarming. Bovendien voelt het Floer Tegel click PVC dankzij de zachte vinyl laag comfortabel, zacht en warm aan de voeten.

Het Floer tegel click PVC is voorzien van de handige Floer Fastclick verbinding.