Veilig jouw droomvloer uitzoeken? Plan een afspraak in onze showroom!

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Visgraat

Voelbare houtstructuur en microvelling.

Voelbare houtstructuur en microvelling.

Kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol? Floer Visgraat PVC heeft het allemaal! De collectie kunststof vloeren bestaat uit visgraat planken met een microvelling, voelbare houtstructuur en is zo veilig als kinderspeelgoed. Met het REACH certificaat ben je verzekerd van een vloer uit schoon PVC, zonder weekmakers en een gezond binnen-milieu. Gecombineerd met de levensechte patronen en “register embossed” structuren is Floer de absolute marktleider in visgraat PVC vloeren! CBW logo

Kenmerken Floer visgraat PVC

Het Floer Visgraat PVC is 100% waterbestendig en kan daarmee ook in de keuken en badkamer worden toegepast. De trendy patroonvloer heeft daarnaast ook een zeer lage warmteweerstand van slechts 0,025 m2K/W en is daarmee zeer geschikt voor verlijming op vloerverwarming. De Floer visgraat PVC vloeren zijn ook geschikt voor intensief commercieel of zelfs industrieel gebruik. Als consument krijg je een garantie van 15 jaar op het visgraat PVC, bij commercieel gebruik is deze garantie 5 jaar.

Liever reuze visgraat PVC? Ontdek de Floer Walvisgraat PVC collectie! Deze extra grote visgraat kunststof vloeren zijn perfect te combineren met vloerverwarming, geschikt voor iedere ruimte in jouw woning en 100% waterbestendig.