Onze showroom is momenteel gesloten i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Plan alvast een afspraak in om de showroom te bezoeken na 14 januari 2022.

Offerte aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Adresgegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Walvisgraat

Breder en langer dan 'zijn kleine broertje'

Breder en langer dan 'zijn kleine broertje'

Groots en indrukwekkend: Floer Walvisgraat PVC vloeren, de extra grote opvolger van de Visgraat PVC collectie. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat PVC vloeren. Floer Walvisgraat PVC heeft een prachtige microvelling rondom de plank, waardoor het luxe formaat nog eens extra wordt benadrukt. Met de voelbare houtstructuur is deze PVC vloer moeilijk te onderscheiden van een echte houten XL visgraat vloer. Gecombineerd met de levensechte patronen is het Floer Walvisgraat PVC net als de walvis groots van formaat en zeer indrukwekkend. CBW logo

Kenmerken Floer walvisgraat PVC

Deze extra grote visgraat PVC vloeren zijn 100% waterbestendig en daardoor zeer geschikt voor iedere ruimte in huis, ook de badkamer en de keuken. Hierdoor kan je een prachtige eenheid creëren in het interieur van je woning. De Walvisgraat PVC vloeren bestaat uit planken van 91,4 cm lang en 15,2 cm breed. De planken zijn geluiddempend, eco-vriendelijk geproduceerd en hebben de laagst mogelijke emissiewaarde (A+).

Wist je dat het Walvisgraat PVC vloeren eco-vriendelijk wordt geproduceerd? Het populaire visgraat patroon sluit perfect aan op de woontrends van het moment. Voor de consument bieden we 20 jaar garantie aan. De collectie bestaat uit 6 verschillende Floeren, zo sluit er bij iedere interieur stijl een prachtige XL Visgraat PVC vloer aan.