meer referenties bekijken

Plaats: IJsselmuiden

Vloer: Eiken rustiek visgraat 9 mm tapis verouderd

Afwerking: Alaska White en hardwax (Solim).

Beste familie Balk,

Bij het uitzoeken van een vloer zijn we via Google terecht gekomen bij Plankenland. Dat dit een goede keus is geweest blijkt achteraf.In alle rust konden we op afspraak een vloer uitzoeken. Daarbij werden we goed voorgelicht over de mogelijkheden.De vloer die gelegd is door jullie is erg mooi geworden. Een prachtig stuk vakwerk, met liefde gelegd. We hechten er waarde aan te vermelden dat jullie je uitstekend aan de afspraken hebben gehouden. Om vijf uur de planken bezorgen, was om vijf uur de planken bezorgen. Het ongelukje met de verwarming werd door jullie goed geregeld. Helemaal goed.

Chapeau voor de service en het mooie stukje werk. We zijn dik tevreden! Dank voor de prachtige bos bloemen die we tijdens het “open huis” hebben gehad.

dsc02733 dsc02728 dsc02725

Familie Penninkhof

IJsselmuiden


 

Plaats: Meppel

Vloer: Eiken rustiek visgraat tapis dubbel gerookt

Afwerking: Floorservice White

Hallo Vera en Ferde

Bij het uitzoeken van een parketvloer die geheel paste in de stijl van onze woning uit 1906 waren we er al snel uit dat dit verouderde parketvloer in visgraat motief moest zijn. De volgende stap die moeilijker bleek was het uitzoeken van de juiste materialen, vakkundig advies en een ervaren parketlegger die onze ideeën daadwerkelijk kon realiseren. Er zijn legio bedrijven te vinden die van alles voor je willen bestellen en aangeven dit te kunnen leggen maar geen tastbare voorbeelden hiervan hebben of dit met actuele referenties kunnen staven.Hoe anders was dit na ons bezoek aan Plankenland in Zwolle, ten eerste waren er in de showroom meerdere voorbeelden voorhanden en werd er ook nog het een en ander uit het magazijn bijgehaald om extra ideeën op te doen. Wat al snel duidelijk werd is dat het leveren en leggen van de beoogde vloer voor Plankenland een standaard activiteit is wat ons dan ook heeft doen besluiten de vloer door hen te laten leveren en leggen.

We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat, de geleverde dienstverlening en natuurlijk de prijs. Wat wij het mooist vinden ? De vloer heeft niets aan de authentieke stijl van de woning veranderd maar het karakter alleen maar verder versterkt, het lijkt of hij er al tientallen jaren geleden is in gelegd.

Visgraat Meppel

Hans & Ida (Meppel)


 

Plaats: Sassenheim

Vloer: Massief eiken abdij / traprenovatie

Afwerking: Corcol Natural Oak

Beste Ferde en Vera,

Via google kwamen wij terecht op jullie website, wat ons meteen aansprak waren de scherp geprijsde houten vloeren, we besloten te mailen voor informatie en kregen al snel reactie. Zelf wonen we in Sassenheim, maar naar aanleiding van het mailcontact besloten we een ritje naar Zwolle te maken om in de showroom te gaan kijken. Alsof je in een huiskamer binnenkomt ! We werden warm door Vera ontvangen en er werd alle tijd voor ons genomen, de showroom is zo ingericht dat je een goed idee krijgt van de verschillende soorten vloeren die er zijn en je krijgt ook een goed idee wat er mogelijk is aan was en olie lagen. Daarnaast krijg je in de showroom ook meteen het vakmanschap van Ferde te zien

We besloten via Plankenland de laminaat vloeren boven te laten leggen, de trap te laten renoveren en op de benedenverdieping een houtenvloer te laten leggen, om het af te maken heeft Ferde ook onze vensterbanken ge-re-styled.

Ferde levert echt vakwerk, hij werkt rustig en totaal niet gehaast en vooral als je het met hem hebt over houten vloeren merk je dat daar echt zijn passie ligt. Wij zijn zelf ontzettend tevreden over het eindresultaat en het contact met Plankenland. Daarnaast zijn de prijzen die Plankenland hanteert erg scherp daar kunnen bedrijven in deze regio echt niet tegenop.

Ook toen de vloer was gaan werken (hout leeft) en er iets gerepareerd moest worden stond Ferde 2 dagen later meteen weer voor ons klaar.

Kortom VAKWERK

eikenabdijtraprenovatiesassenheim eikenabdijwoonkamersassenheim

Edwin en Madelon (Sassenheim)

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier