Chipps

CHIPPS is een natuurlijke houten vloer gecombineerd met het gemak en de veelzijdigheid van OSB waarbij een vleugje creativiteit en design aan toegevoegd is. Een gebruiksvriendelijke, praktische oplossing voor vloeren, wanden en plafonds die tegelijkertijd een opvallende designkeuze is. Onmogelijk te weerstaan! De verrukkelijke ontwerpen zorgen ervoor dat de platen opvallen.

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

CHIPPS

CHIPPS kent 5 verschillende collecties met elk zijn eigen karakter en structuren. Alle collecties zijn afgewerkt met een coating van maar liefst 7 lagen. Deze 7-lagen coating zorgen ervoor dat je CHIPPS vloer slijtvast en UV- en krasbestendig is. Door deze afwerking zijn de platen geschikt voor gebruik in elke omgeving. Van thuis tot op kantoor of in winkels en cafés, of in mancave tot in tuinkantoren.
De CHIPPS platen zijn gemaakt van échte loofhoutsnippers, gecombineerd met een sterke en duurzame hars welke niet giftig is. De platen zijn 244 cm hoog en 59 cm breed. Ze zijn verkrijgbaar in een dikte van 15 of 18 mm. CHIPPS is een milieuvriendelijk, natuurlijk product, maar met minder uitzetting en inkrimping dan bij massief hout.

Copyright © 2023 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0