Eiken Kloostervloeren

Meer van: Eiken vloeren

Houten vloeren uit lang vervlogen tijden

 

Wat is een eiken  Kloostervloer ?

Uit ruige balken worden onze eiken Kloostervloeren geschaafd. Na het schaven kunnen de nog onbehandelde vloerdelen ook nog getrommeld, geborsteld of gerookt worden. Deze behandeling geeft de plank die uitstraling welke doet denken aan de houten vloeren uit lang vervlogen tijden.  

Kenmerken eiken Kloostervloer :

Eiken Kloostervloeren hebben open noesten en scheuren, deze worden zo behandeld en / of gestopt zodat ze geen belemmering vormen in het dagelijks gebruik van de houten vloer. Onze eiken Kloostervloeren hebben een royale breedte van 24 cm. en de gemiddelde lengte is bijna 2,5 meter. O ja , natuurlijk standaard veer en groef rondom.

houten vloer kopscheur

Kopscheur

open noest houten vloer

Open noest

Leggen eiken Kloostervloer :

Wij adviseren om onze eiken Kloostervloeren volverlijmd en vernageld te leggen op een tussenvloer van vezelpaat of multiplex. Dit zorgt voor een mooie vaste houten vloer die nagenoeg niet werkt en bijna geen loopgeluid geeft. Dit is geen klusje om zelf te proberen maar echt een voor de vakman.  Wil je toch je massieve Kloostervloer zelf leggen dan adviseren wij de Elastilon methode.

Afwerking eiken Kloostervloer :

Om onze eiken Kloostervloeren zo natuurlijk mogelijk te houden worden ze meestal afgewerkt met een biologische olie, deze olie benadrukt het authentieke karakter van deze gewilde eiken vloeren. Door te werken met verschillende pigmenten kunnen wij een eiken Kloostervloer zo bewerken dat hij in zeker 48 verschillende tinten is af te werken. Bekijk ook onze traprenovaties.

 

 

Prijzen eiken  Kloostervloeren :

Massief klooster Old Oak

Eiken kloostervloer geschaafd

Mooie brede vloerdelen, geschaafd met of zonder vellingkant

nu voor € 47,-per m²

old oak houten plank

Eiken kloostervloer getrommeld

De originele verouderde uitvoering,open noesten en scheuren voor een authentieke uitstraling

nu voor € 55,-m²

fijn bezaagd bruut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier