Raftwood eiken vloeren

Plankenvloeren uit spoorbielzen

Unieke ruige plankenvloeren uit spoorbielzen

Ruige plankenvloeren gezaagd uit spoorbielzen.De massief eiken toplagen worden uit authentieke spoorbielzen geproduceerd welke op 12 mm berken multiplex worden verlijmd. De maat van deze spoorbielzen is 26 cm breed en 260 cm lang, waardoor er hele mooie lange brede planken kunnen worden geleverd.

Raftwood eiken vloeren hebben een toplaag van maar liefst 4mm. Dit verlijmd op een solide onderplaat van 100% berkenmultiplex zorgt voor een uiterst stabiel vloerdeel.Deze authentieke eiken vloeren hebben een royale breedte van 18 en 22 cm en worden grof gestopt en geschaafd en kant en klaar in kleur geolied.

 

Raftwood brede vloerdelen

Mooie brede planken van 18 en 22 centimeter ,voor een robuuste “look en feel” in je woonkamer ,keuken of kantoor.Deze vloerdelen hebben veer en groef rondom en een perfecte passing, kant en klaar geolied dus direct te leggen.

18 cm breed vanaf € 70,-

22 cm breed vanaf € 74,-

 

Raftwood visgraat

Niet alleen als brede plankenvloer te leveren maar ook als royale visgraatvloer in de maat 14 x 70 cm. De unieke afwerking van deze plank gelegd in visgraat geeft elke ruimte een stoere voorname uitstraling. Raftwood visgraat is rond voorzien van veer en groef dus ook voor de geoefende doe het zelver goed te leggen. Bekijk ook onze traprenovaties.

Per m2 € 81,50

 

 

Raftwood kleurcollectie:

 

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier