Tapis vloeren

 

Onbeperkte mogelijkheden in traditioneel parket

Tapis vloeren zijn de traditioneel gelegde parketvloeren. Dit is de klassieker onder de houten vloeren. Tapis is eigenlijk een benaming voor een manier van leggen, waarbij men op de ondervloer massieve losse plankjes of vierkante panelen lijmt en nagelt. Een bekend voorbeeld is de Visgraat. Omdat elk plankje handmatig wordt gelegd, is het met Tapis mogelijk diverse patronen te leggen. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Traditionele tapisvloeren zijn 6 of 9 mm. dik en worden volverlijmd op een tussenvloer van spaanplaat, multiplex of eiken mozaiek. De delen worden bovendoor vastgetackerd, de ontstane spijkergaatjes en eventuele naadjes en kiertjes worden met schuurstof en een vulmiddel opgevuld tot een naadloos geheel.

Enkele voordelen van Tapis vloeren op een rij

  • Leverbaar in veel verschillende patronen
  • Naadloos
  • Duurzaam
  • Authentiek handwerk
  • Uniek
Tapis vloeren hongaarse punt

Hongaarse punt 30*

Leverbaar in vele sorteringen en breedtes, deze Europees eiken tapisvloer. Hij wordt ter plaatse gelegd door onze vakmensen en kan ook getrommeld worden

Vanaf € 125,- per m²

Tapis vloer

Hongaarse punt 45*

Een kopie uit een Frans kasteel, origineel handwerk maakt dit tot een plaatje van een authentieke parketvloer

Vanaf € 125,- per m²

Tapis vloeren visgraat

Visgraat robuust

Deze mooie grote visgraatvloer is het hedendaagse antwoord op de oude vertrouwde parketvloer.Door zijn royale formaat geeft het iedere ruimte een statige uitstraling

Vanaf € 125,- per m²

 

Offerte aanvragen?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Vul ons offerteformulier in en u ontvangt binnen 1 werkdag uw offerte. Bekijk ook onze dienstverlening zoals onze traprenovaties.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier