Houten vloer Heino

Heino ligt op een steenworp afstand van Zwolle. Het plaatsje Heino kent circa 7000 inwoners. Plankenland komt regelmatig in Heino voor het leggen van een nieuwe houten vloer. Ook weten de inwoners van Heino onze showroom in Zwolle te vinden. Bent u woonachtig in Heino en bent u op zoek naar een houten vloer of een eiken vloer? Kom langs in onze showroom of bekijk de mogelijkheden via deze website.

Ons aanbod houten vloeren

Wij hebben een groot aanbod houten vloeren. Voor ieder wat wils! De laatste tijd zijn geschilderde houten vloeren erg populair. Een geschilderde houten vloer is in alle denkbare kleuren mogelijk. Hierdoor krijgt de houten vloer een persoonlijke uitstraling. Geschilderde houten vloeren zijn in veel woonprogramma’s te zien, ook op diverse woonbeurzen is het een populaire vloer.

Onze showroom nabij Heino

Onze showroom is gevestigd in Zwolle, nabij Heino. Na een rit van slechts 15 minuten bereikt u onze showroom. Voordat u onze showroom bezoekt, verzoeken wij u een afspraak te maken. Onze showroom is namelijk enkel op afspraak geopend, zodat u in alle rust het assortiment kunt bekijken. Spreekt u liever ‘s avonds af in verband met werk? Het is mogelijk bij Plankenland! Onderaan deze pagina kunt u onze contactgegevens vinden. Bekijk ook onze traprenovaties.

Bekijk hieronder de route van Heino naar onze showroom in Zwolle:

Eiken vloeren

Veel mensen zijn op zoek naar eiken vloeren. Eiken vloeren zijn populair dankzij de robuuste uitstraling. Voor een eiken vloer, bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment bevinden zich onder andere raftwood eiken vloeren, eiken kloostervloeren, Europees eiken houten vloeren en Frans eiken houten vloeren. Via deze website kunt u enkele voorbeelden bekijken. De vloeren verdienen het echter zeker om in het echt te bekijken. Kom dus zeker eens langs in onze showroom!

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier