Traprenovatie PVC

Is je oude trap een doorn in het oog, ben je toe aan iets nieuws en op zoek naar een moderne oplossing? Laat THE STAIRS FACTORY je trap bekleden met THE FACTORY PVC overzettreden. Door de grote aanvraag naar onze traprenovaties hebben wij THE STAIRS FACTORY opgericht. Ben je dus op zoek naar jouw droomtrap? Neem dan snel een kijkje op onze website!

The Stairs Factory

THE FACTORY PVC TRAPRENOVATIE, STRAK EN UITERST SLIJTVAST.

Onze PVC overzettreden zijn beschikbaar in 13 verschillende eigentijdse kleuren. De overzettrede hebben een hoge slijtvastheid en zijn uiterst duurzaam. De slijtlaag bedraagt 0.55 mm en is daarmee geschikt voor commercieel gebruikt. De treden zijn gemaakt uit een stuk PVC waardoor er geen zichtbare naden zijn. Ook zijn de treden met houtmotief voorzien van een sterke antislip laag waardoor de treden zeer stroef zijn! Om je trap helemaal compleet te maken zijn ook de stootborden beschikbaar in de kleur van de overzettrede. Wil je liever wat diepte in je trap creëren? Kies dan voor de witte stootborden in RAL 9010.

#
#

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan kleuren en patronen in onze pvc overzettreden.
PVC ook wel ‘Poly Vinyl Chloride’ wordt vaak vergeleken met vinyl echter is PVC veel krachter en duurzamer dan gewoon vinyl, en dus uitermate geschikt voor op de trap! Onze PVC overzettreden zijn alleen geschikt voor het renoveren van een dichte trap. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kleuren? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom!

  • Eenvoudige montage
  • Overzettrede leverbaar in diverse kleuren
  • Stootborden gelijk aan de overzettrede of in RAL 9010
  • Geschikt voor een dichte trap
  • PVC traprenovatie is al mogelijk vanaf: €127,50 per trede

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0