Houten vloer Apeldoorn

Talloze houten vloeren van Plankenland vinden hun weg naar Apeldoorn en omgeving. De statige herenhuizen rond het Loo of de nieuwbouwprojecten bij Zuidbroek, overal weet men de scherpe prijs en uitstekende kwaliteit en service te waarderen. Binnen een half uurtje rij je over de A50 naar de showroom van Plankenland in Zwolle. Hier vind je dè houten vloeren specialist voor Gelderland en omgeving. Wij bieden je een uitgebreid assortiment in massief eiken houten vloeren, houten vloeren in de vorm van multiplanken en verouderde houten vloeren. Dus de beste houten vloeren van Apeldoorn koop je in Zwolle! Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren

Ons assortiment houten vloeren

Woonachtig in Gelderland en op zoek naar een houten vloeren specialist in Apeldoorn? Bij Plankenland hebben we een breed assortiment (houten) vloeren. Denk hierbij aan geschilderde houten vloeren, eiken vloeren, multiplanken en niet te vergeten: onze bekende Perigord houten vloer. Houten vloeren in Apeldoorn leveren wij zowel aan bedrijven (van architecten tot aannemers) als particulieren. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een traprenovatie?

Robuuste houten vloeren nabij Apeldoorn

Wellicht heb je net een prachtig herenhuis rond het Loo gekocht en ben je op zoek naar een vloer die bij het huis past. Wij raden je een houten vloer aan. Dit kan bijvoorbeeld een verouderde houten vloer zijn. Dit type vloer bevat open noesten en natuurlijke beschadigingen. De natuurlijke beschadigingen zorgen voor een eeuwenoud uiterlijk. Een vloer met karakter! Uiteraard behandelen we alle vloerdelen met een naturel of kleur olie. En het grote voordeel aan dit type vloer? Verouderde vloeren worden steeds mooier door het gebruik! Dit maakt de vloer gelijk bijzonder kindvriendelijk.

Contact met de houten vloer specialist in Apeldoorn?

Heb je een vraag over de levering van houten vloeren in Apeldoorn? Wil je meer weten over het onderhoud van houten vloeren? Je bereikt ons telefonisch via telefoonnummer: 038-4600251 of stuur ons een e-mail via info@plankenland.nl! Leveren wij binnenkort een nieuwe houten vloer bij jou in Apeldoorn?

Tip: Bezoek ook onze showroom! Hier kun je een groot aanbod houten vloeren in het echt bekijken.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0