Onze werkwijze

Een eerste kennismaking met onze vloeren gebeurd vaak via één van onze social media kanalen of de website. Heb je al een mooie vloer gezien? Vraag dan gemakkelijk via onze website een eerste offerte aan. Naar aanleiding van deze offerte kun je een afspraak inplannen in onze showroom om de vloer te bekijken. Tijdens deze afspraak bespreken we je wensen en de situatie, naar aanleiding hiervan komen we samen tot een droomvloer welke passend is bij jou!

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag eerst wat advies? Plan dan direct een afspraak in onze showroom. We geven je graag advies over de verschillende soorten vloeren en de mogelijkheden ervan.

Het is verstandig om tijdens je afspraak een tekening van de ruimte mee te brengen. Op basis van de tekening en het aantal m² kunnen we een duidelijke offerte uitbrengen zodat je direct weet waar je aan toe bent.

Heb je jouw droomvloer gevonden en is deze ingepland in onze planning? Ongeveer 3 weken voorafgaand aan het leggen van de vloer komen wij áltijd vooraf bij je thuis om een ondervloercontrole uit te voeren en de situatie te bekijken. Tijdens deze ondervloercontrole meten we het exacte aantal m² op en kijken we of de gemaakte afspraken uitgevoerd kunnen worden. Ook wordt er gekeken of de ondervloer bijvoorbeeld vlak en droog genoeg is. Naar aanleiding van deze ondervloercontrole wordt dan ook de factuur opgemaakt. Zo betaal je ook echt voor het aantal m² dat daadwerkelijk gelegd gaat worden!

#

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0