Europees eiken klooster vloeren

Uit ruige balken worden onze massief eiken kloostervloeren geschaafd. Na het schaven kunnen de nog onbehandelde vloerdelen ook nog getrommeld, geborsteld of gerookt worden, in onze afdeling huisgemaakt kun je ze geheel naar wens 'bewerken' Een massieve vloer is natuurlijk uniek, maar heb je bijvoorbeeld vloerverwarming dan is een multiplank de beste keus.

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Een oud grachtenpand vraagt een heel andere kwaliteit en kleur dan een boerderij. Daarom worden de massieve eiken planken betrokken uit verschillende streken, hierdoor heeft elke eiken vloer een eigen karakter. Op basis van onze kennis en ervaring wordt beoordeeld of de eiken planken al dan niet geschikt zijn om er mooie massief eiken vloeren van te laten schaven. Door de dikte van minimaal 2 cm. kunnen deze plankenvloeren vaak worden geschuurd en zijn daardoor uiterst duurzaam.

Plankenland haalt zijn massief Europees eiken stammen voor plankenvloeren hoofdzakelijk uit Zuid Duitsland en Oost Europa. Doordat wij dicht bij de bron inkopen kunnen wij je een mooie Europees eiken vloer aanbieden tegen een scherp geschaafde prijs.

ALLE VOORDELEN VAN EEN MASSIEVE EUROPEES EIKEN VLOER OP EEN RIJ

  • Eigen karakter
  • Kunnen vaak worden geschuurd
  • Duurzaam
  • Authentiek uiterlijk
  • Europees kwaliteitsproduct
  • Europees eiken vloeren zijn rondom voorzien van veer en groef en zijn leverbaar met en zonder velling kant.
Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0