Traprenovatie leer

Is je oude trap een doorn in het oog, ben je toe aan iets nieuws en op zoek naar een doeltreffende oplossing? Dan ben je bij Plankenland aan het juiste adres voor traprenovatie. Door de grote aanvraag naar onze traprenovaties hebben wij THE STAIRS FACTORY opgericht. Ben je dus op zoek naar jouw droomtrap? Neem dan snel een kijkje op onze website!

The Stairs Factory

EEN STOERE TRAP VAN ECHT BUFFELLEER, DAT HEEFT PAS KARAKTER!

Voor het renoveren/bekleden van jouw trap maken wij uitsluitend gebruik van buffelleer. Dit leer wordt verkregen vanuit de opperhuid van de Zuid-Amerikaanse waterbuffel. Deze waterbuffels worden na een goed leven van gemiddeld 25 jaar als trekker of als melkgever geslacht voor consumptie. Waar de huid van deze buffel normaliter een afvalproduct is gebruiken wij deze voor het bekleden van jouw trap! Door het leven van de waterbuffel zit de huid vol met kenmerken die zorgen voor een unieke uitstraling van jouw trap. De huiden worden volledig geparaffineerd waardoor ze uitermate geschikt zijn om ze te gebruiken als leren trapbekleding. De leren trapbekleding is beschikbaar in 6 verschillende eigentijds kleuren waarbij er 3 voorzien zijn van een croco motief.

#
#

Het buffelleer is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en daardoor toe te passen in iedere woonstijl! Heb jij een industrieel interieur? Kies dan voor het zwarte leer. Richt je je meer op een ‘hotel chique’ interieur? Dan mag de croco print in het leer niet ontbreken! Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kleuren? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom!

  • Binnen 1 dag gemonteerd
  • Erg geluidsdempend
  • Duurzaam en natuurlijk product
  • Geschikt voor elk model oude en nieuwe trap
  • Leren trapbekleding is al mogelijk vanaf: €1.950,- per trap

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0