Handgemaakt en in jouw kleur geolied!

Traprenovatie Hout

Is je oude trap een doorn in het oog, ben je toe aan iets nieuws en op zoek naar een doeltreffende oplossing? Dan ben je bij Plankenland aan het juiste adres voor traprenovatie. Door de grote aanvraag naar onze traprenovaties hebben wij THE STAIRS FACTORY opgericht. Ben je dus op zoek naar jouw droomtrap? Neem dan snel een kijkje op onze website!

The stairs factory

Traprenovatie

Een authentieke 'houten trap'

Onze houten overzettreden worden speciaal voor jou ‘huisgemaakt’ in the Factory!
Hierdoor zijn onze houten overzettreden leverbaar in vele verschillende sorteringen en kleuren waardoor ze perfect aansluiten bij jouw vloer! De houten overzettreden worden gemaakt uit multiplanken en zijn uniek door hun werkingsvrije karakter.
Onze eiken houten overzettreden worden vanuit ‘the Factory’ afgewerkt met een ROYL olie waardoor ze direct na het plaatsen te belopen zijn. Het voordeel van een olie is dat je de treden na een eventueel ongelukje plaatselijk bij kunt werken d.m.v. de bijwerkolie.

#
#

Persoonlijk advies

Alles even op een rij

Omdat onze eiken houten overzettreden af te werken zijn in iedere ROYL kleurolie passen deze pérfect in ieder interieur thuis! Heb jij een industrieel interieur? Kies dan voor de overzettrede in de kleur ‘Old oak’. Ga je meer voor een klassieke uitstraling? Laat je overzettrede dan afwerken in de kleur ‘alaska white’. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kleuren? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom!

  • Eenvoudige montage
  • Overzettrede leverbaar in diverse houtsorteringen
  • Stootborden leverbaar in hout of mdf
  • Geschikt voor elk model oude en nieuwe trap
  • Houten traprenovatie is al mogelijk vanaf: €130,- per trede

Afspraak maken 038-4600251

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0