PVC vloeren

PVC is een onderhoudsarme vloer, merendeel van onze PVC vloeren zijn waterbestendig en daardoor ook goed te leggen in de natte ruimtes van het huis. PVC vloeren zijn er in verschillende formaten, dessins en kleuren en zijn inmiddels al niet meer van echt hout te onderscheiden! Bij ons vind je PVC vloeren in twee verschillende varianten; Lijm PVC en klik PVC vloer. In onze showroom vind je onder andere de collecties van Douwes Dekker en Gelasta.

Resultaat 1–12 van de 368 resultaten wordt getoond

PVC VLOEREN

PVC vloeren gezocht? Bekijk dan de mogelijkheden op de website van Plankenland Vloeren & Zo. Wij zijn al jarenlang dé vloerenspecialist in de omgeving van Zwolle. Naast onze collectie aan houten vloeren, bieden wij ook diverse soorten pvc vloeren aan. Ga je binnenkort verhuizen? Of ben je jouw huidige vloer zat en wil je de woonkamer van een nieuwe impuls voorzien? Dan helpen wij je graag verder met een nieuwe vloer. Wij kunnen de vloer eventueel ook voor je plaatsen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op via: 038 – 460 02 51.

PVC VLOER BIJ PLANKENLAND!

Bij Plankenland vind je diverse kwalitatief goede pvc vloeren. Wij kunnen je ondersteunen bij de keuze voor de vloer. Je bent van harte welkom in onze showroom in Zwolle. Onze deskundige medewerkers denken graag met je mee. Daarnaast kun je via ons contactformulier ook vragen stellen over onze pvc vloeren. Wij beschikken over verschillende soorten pvc vloeren. Ontdek de mogelijkheden op onze website of neem vrijblijvend contact op.

WAAROM KIEZEN VOOR PVC?

PVC vloeren bestaan uit een kunststof vloerbedekking. Deze vorm van vloeren beschikt over vele voordelen ten opzichte van andere soorten vloerbedekkingen. Een PVC vloer is erg vochtbestendig, daarom kun je deze vloer ook op elke plek in jouw huis leggen. Wist je dat een pvc vloer ook goed te combineren valt met vloerverwarming? Zo houd je dus die optie open, mocht je ooit nog verwarming aan willen schaffen. Wil je graag meer weten over pvc vloeren? Wij vertellen je er graag meer over.

PVC VLOEREN

Voor kwalitatief goede pvc vloeren ben je aan het juiste adres bij Plankenland. Wij beschikken over een showroom in Zwolle. Daarnaast kunnen wij je ook online helpen. Plankenland is ook al jarenlang dé specialist op het gebied van houten vloeren. Ook kunnen wij je helpen met diverse diensten zoals vloerrenovaties, traprenovaties en onderhoud. Neem telefonisch contact op via: 038 – 460 02 51. Je mag ons uw vragen over pvc vloeren ook mailen naar: info@plankenland.nl. We hopen je snel te zien in onze showroom!

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0