Douwes dekker

Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling. Deze vloeren zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en heel gemakkelijk schoon te maken. In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Niet alleen in de ruimte waar de vloer ligt, maar ook naar je benedenburen toe. De decorlaag wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor je kunt kiezen uit vele zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten en diktes.

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

KENMERKEN DOUWES DEKKER

Douwes dekker laminaat vloeren zijn de meest onderhoudsvriendelijke laminaat vloeren die er zijn! Door de speciale afwerklagen van het Douwes dekker laminaat zijn deze vloeren uitstekend bestand tegen lichte krassen en vlekken. Dit zijn dan ook de vloeren voor als je kinderen en huisdieren hebt! Doordat Douwes dekker zeer slijtvast is, zul je er jaren plezier van hebben.

VOORDELEN DOUWES DEKKER

Douwes Dekker heeft een grote keuze uit zeer natuurgetrouwe houtdecors in diverse formaten. Daarnaast zorgt de opbouw van Douwes Dekker laminaat ervoor dat hij uiterst slagvast is. De kunsthars toplaag beschermt de vloer zo goed mogelijk tegen schade van vallende voorwerpen. Met gebruik van de juiste ondervloer is Douwes Dekker laminaat ook prima geschikt om op vloerverwarming te leggen. Daarnaast wordt al het hout dat in het Douwes Dekker laminaat verwerkt wordt, verkregen uit duurzame bossen!

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0