Verouderde houten vloeren

Verouderde vloeren zijn momenteel erg in. Zeker bij deze houten vloeren zijn de kwaliteit van het eiken en de manier van verouderen van groot belang. Plankenland kiest voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze Perigord verouderde vloeren hebben hun kwaliteit in de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment verouderde vloeren in diverse kleuren en verschillende houtsorteringen.

Toont alle 8 resultaten

Authentieke vloerdelen met een eeuwenoud uiterlijk

Verouderde vloeren zijn momenteel erg in. Zeker bij deze houten vloeren zijn de kwaliteit van het eiken en de manier van verouderen van groot belang. Plankenland kiest voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onze Perigord verouderde vloeren hebben hun kwaliteit in de afgelopen jaren ruimschoots bewezen. In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment verouderde vloeren in diverse kleuren en verschillende houtsorteringen.

“Perigord” verouderde eiken vloeren

Perigord verouderde vloeren hebben een doorleefd karakter, bevatten open noesten en zijn vaak ruw geschaafd. Door de planken te trommelen en te kastijden ontstaan natuurlijke beschadigingen die het vloerdeel een eeuwenoud uiterlijk geven. Vervolgens kunnen de planken ook nog enkel of dubbel gerookt worden, wat een nog oudere uitstraling aan de plank geeft. Hierna worden de vloerdelen behandeld met een naturel of kleur olie. Ook is het mogelijk het eiken vloerdeel te logen waardoor het uiterlijk nog meer aansluit op de authentieke eiken vloeren van weleer. Deze houten vloeren zijn in elk interieur toepasbaar van modern tot klassiek. Perigord verouderde vloeren worden steeds mooier door het gebruik.

Verschillende legmethoden

Perigord verouderde vloeren kunnen op verschillende wijze gelegd worden. Zwevend in de vorm van een multiplank, of ze worden vast verlijmd op de cement- dekvloer. Verouderde vloeren zijn zowel als patroon- vloer en brede vloerdelen verkrijgbaar, onze vloeren worden voorzien van een slijtvaste en onderhoudsarme afwerklaag.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0