Geschilderde houten vloeren

Je hebt ze vast wel gezien op TV bij Eigen huis en tuin, VT wonen, de woonbeurs, de ‘Ariadne’, ‘Wonen landelijke stijl’ of andere woonbladen. Trendy houten vloeren in vele dekkende kleuren geven je huis een persoonlijk karakter en de tegenwoordig zo gewilde landelijk of Scandinavische uitstraling. Onze geschilderde houten vloeren zijn leverbaar in iedere RAL-kleur.

Toont alle 9 resultaten

Welk soort houten vloer is het meest geschikt?

Eigenlijk is elke plank geschikt om geschilderd te worden, echter om een goede kwaliteit te garanderen en geen doortekening te hebben van doorgebloede noesten gebruiken wij uitsluitend onze huisgemaakte eiken multiplanken.

En de verf dan?

Onze geschilderde vloeren worden dekkend gespoten met een 2-componenten verf waardoor de afwerking uiterst sterk is! Qua glansgraad heb je de keuze tussen satijn of mat.
Wil je ook zo graag dat uw vloer de uitstraling van die prachtige Mediterrane huizen heeft? Plankenland Vloeren & Zo begrijpt precies wat je bedoelt. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden, en die hebben we gevonden… Met trots presenteren we de Witte vloeren.
Witte vloeren zijn vloeren met een natuurlijke uitstraling
Witte vloeren zijn authentieke, karakteristieke vloeren die een originele, natuurlijke uitstraling combineren met modern gebruiksgemak. Zo’n vloer zorgt meteen voor een warme sfeer en gezellige uitstraling in elke ruimte en sluit naadloos aan bij elke woonstijl.
Heel geschikt voor de combinatie met vloerverwarming!
De vloerdelen zijn samengesteld uit natuurlijke materialen en dat levert een duurzame, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer op. Bovendien zijn onze geschilderde witte vloeren door een minimale vloerdikte en optimale warmtegeleiding heel geschikt voor de combinatie met vloerverwarming.

Onze geschilderde vloeren zijn volledig naar eigen smaak samen te stellen; zo kun je ervoor kiezen of je de vloer met of zonder velling wenst en of je deze eventueel laat verouderen. Daarnaast zijn onze vloeren leverbaar in iedere RAL-kleur.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0