Veelgestelde vragen

Onze showroom is doorlopend geopend van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Wanneer je zeker wil zijn van 100% aandacht is het ook mogelijk om binnen onze openingstijden een afspraak in te plannen! Wil je een afspraak inplannen? Bel of mail ons gerust voor de beschikbare tijden!

Onze showroom bevindt zich in Zwolle, vanuit hier leveren en leggen wij door geheel Nederland. Wil je al graag een eerste keer kennis maken met onze vloeren? Bezoek dan onze virtuele showroom! Zo heb je al een duidelijk beeld van ons aanbod en de mogelijkheden met betrekking tot onze unieke vloeren!

Wij zijn aangesloten bij het CBW en hanteren dan ook de garantietermijnen die in deze voorwaarden beschreven staan.

Als houten vloer zijn onze multiplanken uitermate geschikt om op vloerverwarming te leggen. Daarnaast zijn ook veelal al onze PVC- en laminaatvloeren geschikt voor het gebruik op vloerverwarming. 

De levertijd hangt af van het product, indien voorradig kunnen PVC- en laminaatvloeren al met 3-5 werkdagen geleverd of afgehaald worden. Omdat wij onze houten vloeren speciaal voor jou naar eigen smaak maken duurt de levertijd hiervan iets langer, deze bedraagt circa 3 tot 4 weken. Gaat het om een geschilderde houten vloer dan heeft deze een levertijd van circa 6 weken.

Moet de vloer ook gelegd worden? Dan moeten we dit inpassen in onze planning.

Vaak staat in de productomschrijving aangegeven waar de prijs op gebaseerd is zoals bijvoorbeeld de breedte, bewerking of afwerking. De op onze website genoemde prijzen zijn allemaal per m², excl. legservice, bij materialen en incl. BTW.

Ons team van leggers bestaat uit leggers welke uitsluitend opdrachten voor ons uitvoeren. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat de vloer op een juiste wijze en door een échte vakman gelegd wordt!

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0