Houten vloer Arnhem

Heb je altijd al een houten vloer in je woning willen hebben? Een begrijpelijke keuze! Een houten vloer ademt sfeer. Bij Plankenland kun je terecht voor een uitgebreid aanbod houten vloeren! Wij zijn zelf niet gevestigd in Arnhem, maar leveren onze houten vloeren hier wel. Het leggen van een houten vloer is een specialistische klus. Laat je deze klus liever aan ons over? Geen probleem. Onze professionele leggers zorgen ervoor dat jouw nieuwe houten vloer er prachtig bij komt te liggen in Arnhem. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren

Alle soorten houten vloeren geleverd in Arnhem

Plankenland heeft vele soorten houten vloeren. Eiken, Europees, Frans, Grenen en nog veel meer. De verschillende soorten zijn in diverse kleuren en houtsorteringen leverbaar. Daardoor hebben we voor iedereen de perfecte vloer. En natuurlijk kunnen wij elk soort houten vloer bij jou in Arnhem leveren.

Houten vloeren trends

Momenteel zijn onze verouderde houten vloeren erg populair. Deze vloer zit vol karakter. Ook dit type houten vloer is leverbaar in Arnhem in diverse kleuren en verschillende houtsorteringen. Veel mensen vragen zich af hoe deze planken aan hun eeuwenoude uiterlijk komen. Dit heeft alles te maken met het trommelen en kastijden van de plank. Hierdoor ontstaan natuurlijke beschadigingen die zorgen voor het oude uiterlijk. En die look maakt de verouderde houten vloeren nu zo perfect voor de huidige interieurtrends.

Houten vloer laten leggen en onderhouden in Arnhem?

Heb je een mooie vloer op onze website gezien, maar zie je het niet zitten om deze houten vloer zelf in je woning in Arnhem te leggen?  Onze specialisten nemen dit werk uit handen en zorgen ervoor dat de houten vloer er prachtig bij komt te liggen. Aangezien hout ‘leeft’ is het belangrijk de houten vloer regelmatig ook bij te houden. Na een aantal jaar kiezen veel klanten ervoor om de houten vloer op te laten schuren en in de olie te laten zetten. Je kunt ons natuurlijk ook inschakelen voor het onderhoud van je houten vloer. Wist je dat je ons ook kunt inschakelen voor een traprenovatie?

Wij nemen de tijd voor je!

Voor advies over houten vloeren voor jouw woning in Arnhem, kun je gerust een vrijblijvende afspraak bij ons maken. Wij nemen dan graag alle tijd voor je in onze showroom. In onze showroom in Zwolle kun je rustig alle mogelijkheden bekijken. Via de A50 is dit minder dan een uur rijden vanaf Arnhem. Onze showroom en vrijblijvend advies maken het de rit zeker waard!

Met onze jarenlange ervaring en passie voor houten vloeren adviseren wij je met veel plezier over een nieuwe houten vloer in jouw Arnhemse woning. Voor een vraag of een afspraak kun je ons telefonisch (038-4600251) en per e-mail (info@plankenland.nl) bereiken.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0