Laminaat vloeren

Laminaat vloeren zijn er in verschillende kwaliteiten, en prijzen. Bij Plankenland Vloeren & Zo hebben we ervoor gekozen om dealer te worden van Douwes Dekker. Dit merk heeft hun laminaatvloeren ingedeeld in verschillende klassen, hierdoor hebben wij laminaatvloeren voor ieder budget.

Resultaat 1–12 van de 62 resultaten wordt getoond

LAMINAAT VLOER

Laminaat vloer gezocht voor in jouw woning? Plankenland Vloeren & Zo beschikt over een grote collectie aan laminaat vloeren. Naast ons aanbod aan verschillende vloeren kunnen wij deze ook voor je leggen. Plankenland is dé specialist op het gebied van verschillende vloeren in de regio Zwolle. U bent bij ons van harte welkom om de verschillende vloeren te bekijken. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van een laminaat vloer? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op met Plankenland Vloeren & Zo via: 038 – 46 002 51.

DIVERSE KLEUREN LAMINAAT VLOEREN

Heb je al een idee wat voor kleur laminaat vloer je wilt gaan kopen? Op de website van Plankenland Vloeren & Zo zie je een overzicht van alle verschillende kleuren van de vloeren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar lichtgrijs eiken? Of ga je liever voor geborsteld bruin eiken? Door op jouw favoriete keuze te klikken krijg je de prijs per m2 in beeld. Daarnaast staat ook aangegeven hoe dik de desbetreffende vloer is. Voor de eiken geborsteld laminaat vloer bijvoorbeeld geldt dat de planken 8 mm dik zijn en een breedte hebben van circa 24 cm. Via de website vraagt u gemakkelijk en snel een volledige offerte op.

PLANKENLAND IS ERKEND CBW LID!

Als erkend CBW lid koop je vertrouwd jouw nieuwe laminaat vloer bij Plankenland Vloeren & Zo. CBW staat voor een keurmerk dat bepaalde woonwinkels dragen. Het komt er in het kort op neer dat je zeker bent van jouw aankoop. Daarnaast profiteer je bij Plankenland van scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Wij vinden eerlijk advies en goede service erg belangrijk. Ben je benieuwd wat voor projecten wij in de loop der jaren hebben afgerond? Bekijk ze op de website. Kies voor een laminaat vloer van Plankenland.

DIVERSE BIJBEHORENDE DIENSTEN

Naast de aankoop van een laminaat vloer kun je bij Plankenland ook gebruik maken van verschillende diensten. Wij kunnen je onder andere helpen met een vloerrenovatie, onderhoud aan jouw vloer, het leggen van jouw vloer of je helpen met een houten vloer. Neem vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer: 038 – 46 002 51 of via de mail: info@plankenland.nl.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0