Multiplanken

Stabiele multiplex lagen voor brede vloeren Wat is een multiplank ? De multiplank, oftewel de duoplank of combiplank is een samengestelde houten vloer welke bestaat uit een toplaag van massief hout en een onderlaag van berkenmultiplex. Dit vormt samen een uiterst stabiel product waarbij ‘werken’ nagenoeg uitgesloten is. Wanneer kies je een multiplank ? De multiplank is geschikt voor vele toepassingen. Denk hierbij aan eiken vloeren in brede kamers en houten vloeren die zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Wil je wel de uitstraling van een massieve vloer maar niet de nadelen dan kies je voor een multiplank En de levensduur dan ? De levensduur van de dikste uitvoering met 6 mm. toplaag is groter dan van een massief houten vloer.Een toplaag van 3 mm. is 2 x te schuren dus ligt al gauw 20 jaar. En een 4 mm. toplaag zo’n 30 jaar. Alles even op een rij: Bijna geen krimp of uitzetten Ideaal voor de doe het zelver Perfect op vloerverwarming Direct verlijmbaar op afwerkvloer Zelfde uitstraling als een massieve plankenvloer


houten vloeren Windesheim

Op de dijk van Zwolle richting Deventer is Windesheim  het eerste dorpje wat je tegenkomt . Geinspireerd door de voormalig bierbrouwerij is deze robuuste houten vloer bewerkt met ammoniak en afgewerkt met een witte kalkachtige olie. De prijs per m² is …

Prijs per m2: € 14
Offerte aanvragen Meer informatie

Eiken multiplank rustieke mix 15+6

De top in eiken multiplanken, voor een zeer aantrekkelijke prijs, onverwoestbaar door zijn dikke toplaag van 6 millimeter verlijmd op 15 mm. berken multiplex Deze vloerdelen zijn lverbaar van 14 tot en met 32 centimeter breed.

Prijs per m2: € 48
Offerte aanvragen Meer informatie

Eiken multiplank rustieke mix 16 mm

De meest verkochte plank uit onze collectie, mooie dikke toplaag verlijmd op een onderplaat van 100% berken multiplex leverbaar van 18 tot en met 32 centimeter breed en natuurlijk geschikt voor vloerverwarming.

Prijs per m2: € 0
Offerte aanvragen Meer informatie

Eiken multiplank rustieke mix 12 + 3

Deze in eigen schaverij geproduceerde multiplank gaat perfect samen met een moderne stijl. Gestopt geschaafd dus alleen nog olie aanbrengen en er kan ingericht worden.

Prijs per m2: € 35
Offerte aanvragen Meer informatie

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier