Houten vloer Utrecht

Op zoek naar een houten vloer voor jouw woning of bedrijfspand in Utrecht? In het historische stadje met de Domtoren zijn onze leggers al meerdere keren geweest voor het leggen van een prachtige houten vloer. Benieuwd naar ons assortiment houten vloeren die we kunnen leggen in Utrecht? Op onze website kun je alvast een kijkje nemen. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze showroom, gevestigd in Zwolle. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de perfecte vloer. Meer weten over de houten vloeren van Plankenland? Lees dan snel verder! Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren

De perfecte uitstraling

In ons assortiment vind je verschillende soorten houten vloeren voor in Utrecht. Bekijk bijvoorbeeld onze eiken kloostervloeren. Deze eiken kloostervloeren worden uit ruige balken geschaafd. Dit type vloer is zowel verkrijgbaar als multiplank en massief.

Smaakvol ingerichte showroom

Benieuwd naar de andere soorten houten vloeren van Plankenland? Ontdek al deze soorten houten vloeren op onze website. Ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze smaakvol ingerichte showroom is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar jouw toekomstige houten vloer in Utrecht. Heb je het idee dat een houten vloer duur is? Wij durven dat te ontkrachten! Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een traprenovatie?

Houten vloeren nabij Utrecht kopen

Bij Plankenland ben je er zeker van dat je een houten vloer van hoge kwaliteit koopt tegen een scherpe prijs. Wij zijn een erkend CBW lid en voor jou een betrouwbare partner. Voor een mooie houten vloer in Utrecht, kun je een vrijblijvende afspraak maken met Plankenland. Kom langs in onze showroom voor een op maat gemaakte offerte. Neem wel even de maten van de ruimte mee die je wilt leggen, zodat wij jou de exacte kosten van jouw nieuwe vloer kunnen geven. Je kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie over een houten vloer voor jouw woning in Utrecht.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0