Houten vloer Nijmegen

Houten vloeren gezocht in Nijmegen? Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Elk jaar vindt de Nijmeegse Vierdaagse hier weer plaats. Nijmegen straalt klasse uit. Er zijn veel mooie parken en gebouwen te bezoeken. In de binnenstad is het mooi wonen. Heb je een woning gekocht in Nijmegen of is je huidige woning toe aan een update? Een mooie inrichting begint bij de vloer. Ben je op zoek naar een houten vloer in Nijmegen? Schakel Plankenland in! Wij zijn niet gevestigd in Nijmegen zelf, maar leveren en plaatsen onze houten vloeren hier wel. Onze professionele leggers hebben deze stad al meerdere keren bezocht voor het leggen van een prachtige vloer. Wil je liever zelf aan de slag? Bekijk dan eens onze doe het zelf vloeren. Eerst zien wat je koopt? Het is mogelijk om onze showroom te bezoeken. Bekijk hieronder een deel van ons aanbod of bekijk al onze vloeren.

Bekijk al onze houten vloeren

De juiste keuze

Houten vloeren zijn er in veel verschillende soorten. De vloeren variëren in kleur, maar ook in structuur. Wij weten dat er heel veel keuze is en dat het voor velen lastig is om een keuze te maken. De perfecte houten vloeren voor in jouw woning in Nijmegen vind je niet zomaar, maar bij Plankenland helpen wij je graag bij het vinden van de juiste vloer. Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar dé perfecte houten vloer. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor een traprenovatie?

Maak kennis met onze houten vloeren

Op de foto’s op onze website proberen wij een zo goed mogelijk beeld te geven van onze houten vloeren. Twijfel je toch over de kleur of over het materiaal? Kom dan langs in onze showroom. Zo kun je de houten vloeren in het echt ervaren en weet je ook meteen of het overeenkomt met jouw verwachtingen. In onze showroom maak je kennis met onze verschillende houten vloeren. Denk hierbij aan Frans eiken houten vloeren en Raftwood eiken vloeren. Raftwood eiken vloeren zijn unieke plankenvloeren gezaagd uit spoorbielzen en kenmerken zich door een prachtige uitstraling.

Een houten vloer kopen voor jouw woning in Nijmegen

Als erkend CBW lid zijn wij een betrouwbare partner bij het kopen van een houten vloer in Nijmegen. Ben je van plan om een houten vloer aan te schaffen bij Plankenland? Dan ontvang je een vloer van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor uitgebreid advies kun je langskomen in onze showroom. Heb je al een mooie houten vloer in gedachte, maar ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan de maten mee van de ruimte waarin de houten vloer komt te liggen. Zo kunnen wij je een nog passender advies geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over houten vloeren en de mogelijkheden in Nijmegen!

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0