Frans eiken houten vloeren

Frans eiken vloeren worden door Plankenland zelf geïmporteerd. Regelmatig rijden wij naar Frankrijk op zoek naar mooie Frans eiken planken om er in Nederland mooie vloerdelen van te schaven. Deze eiken vloeren halen wij meestal uit de Dordogne, of de Lorraine. Doordat wij de vloeren zelf halen, kunnen wij  betaalbare Frans eiken vloeren leveren van uitstekende kwaliteit.

Toont alle 2 resultaten

FRANS EIKEN SCHERP IN PRIJS DOOR EIGEN IMPORT

Frans eiken vloeren worden door Plankenland zelf geïmporteerd. Regelmatig rijden wij naar Frankrijk op zoek naar mooie Frans eiken planken om er in Nederland mooie vloerdelen van te schaven. Deze eiken vloeren halen wij meestal uit de Dordogne, of de Lorraine. Doordat wij de vloeren zelf halen, kunnen wij betaalbare Frans eiken vloeren leveren van uitstekende kwaliteit.

Op onze reizen komen wij dikwijls ook mooi Frans eiken balkhout tegen, van deze mooie brede en doorleefde balken schaven wij de Frans eiken kloostervloeren.

Frans eiken plankenvloeren van Plankenland hebben de volgende voordelen:

  • Europees kwaliteitsproduct
  • Lange levensduur
  • Ook op vloerverwarming (multiplank)
  • Authentieke uitstraling
  • Robuust

Onze Frans eiken vloeren hebben rondom veer en groef, wat het leggen van deze massief houten vloeren zeer makkelijk maakt. Een Frans eiken vloer zelf leggen is dus geen enkel probleem voor een geoefende doe het zelver.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0