Traprenovatie laminaat

Is je oude trap een doorn in het oog, ben je toe aan iets nieuws en op zoek naar een doeltreffende oplossing? Dan ben je bij Plankenland aan het juiste adres voor een traprenovatie uitgevoerd in ijzersterk Laminaat ( HPL ) . Door de grote aanvraag naar onze traprenovaties hebben wij THE STAIRS FACTORY opgericht. Ben je dus op zoek naar jouw droomtrap? Neem dan snel een kijkje op onze website!

The Stairs Factory

GEEF UW OUDE TRAP EEN NIEUWE LOOK!

Onze laminaat ook wel CPL/HPL overzettreden zijn er in twee verschillende varianten. De budgetvariant en de premiumvariant. De budgetvariant is helaas niet geschikt voor het renoveren van een open trap. Onze premium CPL/HPL overzettreden zijn daarentegen verkrijgbaar in verschillende formaten en bieden ook mogelijkheden voor een open trap evenals het toevoegen van ingebouwde LED-verlichting in de onderlat.

#
#

Onze laminaat overzettreden zijn verkrijgbaar in vele kleuren en daardoor toe te passen in ieder interieur! Heb jij een industrieel interieur? Kies dan voor de overzettrede in de kleur ‘Beton Grijs. Ga je meer voor een natuurlijke uitstraling? Dan is een laminaat overzettrede met een houtlook motief een goed idee. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en kleuren? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom!

  • Eenvoudige montage
  • Overzettrede leverbaar in diverse kleuren
  • Stootborden gelijk aan overzettrede of een kleur naar keuze
  • Geschikt voor elk model oude en nieuwe trap
  • Laminaat traprenovatie is al mogelijk vanaf: €139,95,- per trede

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0