Eiken kloostervloeren

Uit ruige balken worden onze eiken Kloostervloeren geschaafd. We leveren ze als massief of als multiplank. Na het schaven kunnen de nog onbehandelde vloerdelen ook nog getrommeld, geborsteld of gerookt worden. Een massieve is natuurlijk uniek, maar heb je bijvoorbeeld vloerverwarming dan is een multiplank de beste keus. Hieronder zie je ons aanbod in massief en multiplank. Beide hebben dezelfde robuuste uitstraling, alleen de samenstelling is verschillend.

Resultaat 1–12 van de 37 resultaten wordt getoond

KENMERKEN EIKEN KLOOSTERVLOER

Eiken Kloostervloeren hebben open noesten en scheuren, deze worden zo behandeld en / of gestopt zodat ze geen belemmering vormen in het dagelijks gebruik van de houten vloer. Onze massief eiken Kloostervloeren hebben een royale breedte van max. 22 cm. en de maximale lengte is bijna 2,5 meter. De multiplank schaven we in 24 cm breed, de plank is dan nog steeds geschikt voor op vloerverwarming. O ja , natuurlijk standaard veer en groef rondom.

LEGGEN MASSIEF EIKEN KLOOSTERVLOER

Wij adviseren om onze massief eiken Kloostervloeren volverlijmd en vernageld te leggen op een tussenvloer van vezelpaat of multiplex. Dit zorgt voor een mooie vaste houten vloer die nagenoeg niet werkt en bijna geen loopgeluid geeft. Dit is geen klusje om zelf te proberen maar echt een voor de vakman. Wil je toch je massieve Kloostervloer zelf leggen? dan adviseren wij de Elastilon methode.

LEGGEN MULTIPLANK EIKEN KLOOSTERVLOER

Wanneer je een multiplank wilt leggen kun je voor de goedkopere zwevende plaatsing gaan, wil je echt dat vaste houten vloeren gevoel ? kies dan voor de volverlijmde methode. Beide methodes zijn uitstekend en doen in geen geval afbreuk aan de kwaliteit van je vloer. En zijn allebei toepasbaar met de moderne vloerverarming systemen.

AFWERKING EIKEN KLOOSTERVLOER

Om onze eiken Kloostervloeren zo natuurlijk mogelijk te houden kunnen ze worden afgewerkt met een biologische olie, deze olie benadrukt het authentieke karakter van deze gewilde eiken vloeren. Door te werken met verschillende pigmenten kunnen wij een eiken Kloostervloer zo bewerken dat hij in zeker 48 verschillende tinten is af te werken.

Lees meer

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0