Houten vloeren Nijmegen

Houten vloeren Nijmegen? Nijmegen is de oudste stad van Nederland waar de Nijmeegse Vierdaagse elk jaar weer opnieuw wordt gehouden en waar u allerlei mooie gebouwen en parken kunt bewonderen. U kunt Plankenland inschakelen als partner voor uw houten vloeren in Nijmegen. Onze professionele leggers hebben deze stad al meerdere keren bezocht voor het leggen van een prachtige vloer. Wilt u liever zelf aan de slag? Bekijk dan eens onze doe het zelf vloeren. Ook bent u van harte welkom in de showroom van Plankenland. Hieronder leest u meer over onze houten vloeren.

De juiste keuze

Houten vloeren zijn er in veel verschillende soorten. De vloeren variëren in kleur, maar ook in structuur. Wij weten dat er heel veel keuze is en dat het voor velen lastig is om een keuze te maken. De perfecte houten vloeren voor in uw woning in Nijmegen vindt u niet zomaar, maar bij Plankenland helpen wij u graag bij het vinden van de juiste vloer. Wij helpen u graag met uw zoektocht naar houten vloeren.

Maak kennis met onze houten vloeren

Op de foto’s op onze website proberen wij een zo goed mogelijk beeld te creëren van onze houten vloeren. Twijfelt u toch over de kleur of over het materiaal? Kom dan langs bij onze showroom. Zo kunt u de houten vloeren in het echt ervaren en weet u ook meteen of het overeenkomt met uw verwachtingen. In onze showroom maakt u kennis met onze verschillende houten vloeren. Denk hierbij aan Frans eiken houten vloeren en Raftwood eiken vloeren. Raftwood eiken vloeren zijn unieke plankenvloeren gezaagd uit spoorbielzen en kenmerken zich door een prachtige uitstraling. Wij kunnen u ook helpen met een traprenovaties.

Houten vloeren Nijmegen koopt u bij Plankenland

Als erkend CBW lid zijn wij een betrouwbare partner bij het kopen van houten vloeren in Nijmegen. Bent u van plan om een houten vloer aan te schaffen bij Plankenland? Dan ontvangt u een vloer van hoge kwaliteit tegen een mooie prijs. Voor uitgebreid advies kunt u langskomen in onze showroom. Heeft u al een mooie houten vloer in gedachte, maar bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan de maten mee van de ruimte die u wilt gaan leggen. Zo kunnen wij u een nog passender advies geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over houten vloeren.

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier