B-Hard

Extreme hardheid en daardoor een torenhoge krasresistentie. Indrukwekkende slipresistentie die letterlijk en figuurlijk grip op gebruik biedt. Grootse brandvertragendheid (hoogste brandveiligheid klasse) die rust en vertrouwen brengt. Kortom: een lange levensduur en hoge veiligheid. Deze krachtige eigenschappen zijn het resultaat van maar liefst zeven jaar onderzoek.
    Geen producten gevonden

Healty – De basis voor echte parketvloeren van B-hard. Onze vloeren komen uit bossen die worden verzorgd en beheerd op duurzame wijze. Je vloer voor het leven groeit waar de natuur gedijt.

Tradition – Hout transformeren in hoogwaardige vloeren is een ambacht met een oude traditie. Eeuwenoude kennis ligt te sluimeren in ons personeel, klaar om wakker te worden wanneer speciale kennis en liefde voor hout nodig is.
Nature – Het is niet voor niets dat wellness oases zijn voorzien van parket. Een beetje natuur in je eigen huis zal een gevoel van welzijn en kalmte bevorderen, en tegelijkertijd kracht en energie overbrengen.
Design – Geen enkele boom komt overeen met de volgende. Geen parketvloer is hetzelfde. De natuur zorgt ervoor dat elke vloer uniek is. En B-hard gebruikt dit om een ​​parketvloer te maken die alleen van jou is. Iets echt unieks!

Lees meer

Copyright © 2023 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0