Traprenovatie

Traprenovatie: betaalbare luxe

Is je oude trap een doorn in het oog, ben je toe aan iets nieuws en op zoek naar een doeltreffende oplossing? Dan ben je bij Plankenland aan het juiste adres voor traprenovatie. Een trap bekleden met houten overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt.

Wij hebben door de ontwikkeling van een uniek systeem traprenovatie voor iedereen betaalbaar en eenvoudig gemaakt. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen ondergaat je trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een uitgebreide verbouwing.

Traprenovatie Traprenovatie voorbeeld

Traprenovatie: Duurzaam en milieuvriendelijk

Na jarenlange ervaring in de verwerking van hout- en houtproducten hebben wij er bewust voor gekozen alleen nog met hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen te werken. Vandaar dat je voor je traprenovatie kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit en op duurzame, slijtvaste producten.

Onbehandeld, dus elke kleur is mogelijk

Met een ruime keuze uit tal van kleuroliën is er ongetwijfeld voor elke trap de juiste kleur. Of je nu kiest voor een moderne uitstraling of een klassieke sfeer. Bij Plankenland kun je jouw traprenovatie geheel naar eigen smaak inrichten.

Alles eerst even op een rij:

  • Voordelig een nieuwe trap, zonder breken of beschadiging
  • Eenvoudige montage
  • Overzettreden leverbaar in diverse houtsoorten
  • Stootborden leverbaar in diverse materialen
  • Geschikt voor elk model oude en nieuwe trap
Traprenovatie voor Traprenovatie na
Voor Na

Hieronder nog een aantal voorbeelden van traprenovaties door Plankenland.

trap overloop traprenovatie trap renoveren gerenoveerde trap trap na renovatie

traprenovatie

 

Komt mijn trap in aanmerking voor traprenovatie?

Wij krijgen nog wel eens de vraag of elke trap in aanmerking komt voor renovatie. Wij kunnen nagenoeg elke trap in een nieuw jasje steken. Doordat het renoveren van een trap relatief weinig werk is, kun je binnen de kortste keren genieten van je ‘nieuwe trap’. Je zult zien dat heel de hal opknapt wanneer de trap in een nieuw jasje gestoken is. Er komt geen hak- of breekwerk aan te pas, dus dit scheelt een hoop rommel en overlast. Ben je de huidige trap zat? Is deze afgeleefd of wil je de trap aanpassen op je nieuwe interieur? Neem dan contact op met Plankenland. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een traprenovatie!

Bel 038-4600251 voor een afspraak of gebruik het contactformulier