Trees for all

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Duurzaam

Wij dragen graag een steentje bij aan het behoud van deze wereld.
Zo zijn wij aangesloten bij de stichting ‘Trees for all’ en.. hebben wij ook ons hele dak vol liggen met zonnepanelen! Kom jij je houten droomvloer uitzoeken in onze showroom?
Je kopje koffie is gezet met energie opgewekt door de panelen, en je vloer wordt weer terug gegeven aan de natuur d.m.v. een boom!

#
#

Trees for all

Voor iedere houten vloer die je bij ons aanschaft planten wij weer een boom terug in de natuur!

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering, dit is ook een van de redenen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met ‘Trees for all’. Trees for all plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert hiermee de C0² uistoot. Het doel hiervan is om wereldwijd nieuwe bossen aan te planten en bestaande bossen te beschermen.

Trees for all en dus ook wij investeren in duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Zo dragen we niet alleen bij aan een beter klimaat, en biodiversiteit maar ook aan betere leefomstandigheden en een toekomstperspectief. Door het planten van deze bomen wordt er niet alleen gezorgd voor een vermindering van het CO² maar denken we ook aan de houten vloeren die onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen eventueel willen uitzoeken 😉

Benieuwd naar wat trees for all nog meer doet? Lees meer hierover op hun website www.treesforall.nl

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0