Prachtige eiken vloeren van de beste kwaliteit

Eiken vloer

Op zoek naar een eiken vloer? Bij Plankenland bent u aan het juiste adres voor een prachtige eiken vloer van de beste kwaliteit! In ons ruime assortiment bieden wij onder andere de populaire eiken kloostervloer, de Frans eiken vloeren de Europees eiken vloer aan. Wij zijn de specialist op het gebied van houten vloeren, en adviseren u graag over de juiste vloer voor uw huis of kantoor. Onze showroom is gevestigd in Zwolle, maar wij leveren onze eiken vloeren door heel Nederland (inclusief legservice). Wij vinden het belangrijk u goed te adviseren over uw eiken vloer, en nemen hier graag de tijd voor. Wij werken daarom enkel op (vrijblijvende) afspraak. Het is mogelijk om in de avonduren af te spreken!

Bekijk vloeren

Voordelen van een eiken vloer

Doordat een eiken vloer sterk en hard is, kan deze een leven lang mee gaan. De eiken vloer is op veel manieren te bewerken en af te werken. Oliën, lakken, waxen en borstelen zijn een aantal mogelijkheden. Doordat een eiken vloer makkelijk opnieuw te schuren en afwerken is, kan u uw vloer een hele nieuwe look geven. Een eiken vloer neemt gemakkelijk de temperatuur aan van de omgeving. Hierdoor is de eiken vloer vaak lekker warm.

Ons aanbod eiken vloeren

Bij Plankenland kunt u een groot aanbod eiken vloeren vinden. Via onze website kunt u een goede indruk krijgen van ons aanbod. Ook kunt u telefonisch een afspraak om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u in alle rust ons aanbod eiken vloeren bekijken. We hebben kamerbrede voorbeelden, en kunnen u diverse mogelijkheden van een eiken vloer laten zien. Eiken vloeren in verschillende kleuren bijvoorbeeld. Voor het maken van een afspraak om langs te komen in onze showroom, bereikt u ons via telefoonnummer: 038-4600251.

Komt u bij ons langs in de showroom? Neem gelijk de maten van de ruimte mee. We kunnen u dan een offerte op maat bieden, zodat u precies weet wat de kosten voor een eiken vloer zijn.

Advies op maat bij Plankenland

Denkt u erover om een eiken vloer te plaatsen? Neem contact op met Plankenland! Wij zijn de specialist op het gebied van houten vloeren, en voorzien u graag van advies. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij het kopen van een eiken vloer? Wat zijn de eigenschappen van een eiken vloer? Hoe lang gaan eiken vloeren mee? Voor dit soort vragen en meer bereikt u ons telefonisch via 038-4600251.

#

Copyright © 2024 - www.plankenland.nl · Sitemap · Privacy

Deze website is ontwikkeld door B&S Media Internetmarketing

0